Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Helppo feta-tomaattipastavuoka
Alle 60 min
(4-6 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Ainekset
1½ l
vettä
1 tl
suolaa
250 g
Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa
1 prk
tomaatti-chilipastakastiketta (390 g)
1 prk
tomaattipastakastiketta (390 g)
60 g
tuoretta pinaattia
150 g
fetajuustoa
200 g
kirsikkatomaatteja
mustapippuria myllystä
Ohje:
Lämmitä uuni 175 asteeseen tasalämmöllä.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja kaada uunivuokaan (2-3 l vetoisuus).
Lisää tomaattikastikkeet pastan joukkoon ja sekoita. Sekoita joukkoon myös pinaatti ja murennettu feta. Huuhtele tomaatit ja kaada vuoan päälle. Rouhaise pintaan mustapippuria.
Nosta vuoka uuniin ja kypsennä noin 30 minuuttia.
Kokeile myös näitä
Tähtitortut
Ruispastakeitto savulohella
Vaalea peruskastike
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Täysjyväkaura Gnocchi pasta 400 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Graavilohipasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Vartissa valmis pestopasta »
Broileri-ohravuoka »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK