- Laita kattilaan vesi ja mausteet.
- Lisää kiehuvan veden joukkoon tomaattimurskat ja anna kastikkeen kiehua miedolla lämmöllä 15 minuuttia.
- Lisää kerma ja anna kastikkeen hautua sen aikaa, kun valmistat lihapullat.
- Laita uuni lämpenemään 250 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Voitele leivinpaperi öljyllä.
- Sekoita kaikki lihapullataikinan aineet keskenään. Pyöritä taikinasta öljytyin käsin 24 lihapullaa. Paista uunin keskitasossa 10 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kaada valutettu pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile lihapullien ja salaatin kanssa.
VINKKI: Kastikkeesta saat helpolla mausteisempaa vaihtamalla valkosipuli-tomaattimurskan chilillä maustettuun tomaattimurskaan.