Hedelmätäytekakku ilman munaa ja maitoa

Yli 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Hedelmätäytekakku ilman munaa ja maitoa
Hedelmätäytekakku ilman munaa ja maitoa

Ainekset:

3 dlSunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
3/4 dlperunajauhoja
1 1/2 dlsokeria
3 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
2 dlkaura- tai soijajuomaa
3/4 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Vuoan voiteluun:

Vuoan jauhotukseen:

korppujauhoja

Kostutukseen:

1 dlsäilykepersikoiden lientä
1 rklsitruunamehua
1 tlksäilykepersikoita (450 g / 240 g)

Täyte:

1banaani
1 dlsäilykepersikoiden lientä
1 dlvettä
1/2 dlsitruunamehua
3/4 dlsokeria
1 1/2 rklperunajauhoja

Kuorrutus:

1 prkkaurapohjaista kermaa
2 rklvaniljasokeria

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Sekoita kakkupohjan kuivat aineet keskenään. Lisää kaurajuoma ja Sunnuntai Juokseva. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun tasapohjaiseen kakkuvuokaan (1½ l). Paista uunin alatasossa 25–30 minuuttia. Anna kakun jäähtyä vuoassaan ennen kumoamista.
  4. Halkaise jäähtynyt kakkupohja kahteen osaan. Nosta kakun pohjaosa tarjoiluvadille.
  5. Valuta persikat. Sekoita kostutuksen aineet.
  6. Soseuta persikat ja kuutioi banaani. Mittaa kattilaan persikoiden liemi, vesi, sitruunamehu, sokeri ja perunajauhot. Vispilöi tasaiseksi. Kuumenna sekoittaen kunnes seos kiehahtaa. Lisää soseutettu persikka. Ota täytteestä 1/3 erilleen kakun pinnan koristelua varten.
  7. Vatkaa kaurapohjainen vispikerma vaahdoksi ja mausta sokerilla.
  8. Levitä kostutetulle kakkupohjalle hedelmätäyte, banaanikuutiot sekä noin puolet vispivaahdosta. Nosta toinen kakkulevy päälle ja kostuta
  9. Levitä kakun pinnalle erilleen otettu hedelmätäyte. Levitä loppu vispivaahto kakun reunoille. Anna kakun vetäytyä kylmässä muutamia tunteja ennen tarjoilua.

     

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti