Hedelmäkakku

Yli 60 min
(n. 20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 4 kertaa
Hedelmäkakku
Hedelmäkakku

Ainekset:

200 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dlsokeria
3munaa
1 dlkuivattuja luumuja suikaleina
1 dlmantelirouhetta
1 dlrusinoita
100 gsokeroituja kirsikoita
3,5 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta

Vuoan voiteluun:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Vuoan jauhotukseen:

korppujauhoja

Koristeluun:

2 dltomusokeria
1,5 rklsitruunamehua

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokeri. Lisää kananmunat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita hedelmäpalat ja kuivat aineet keskenään ja lisää ne taikinaan. Levitä taikina voideltuun ja jauhotettuun rengaskakkuvuokaan.
  3. Paista uunin alatasossa noin 50 minuuttia. Anna jäähtyä.
  4. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja koristele sillä kakku. Kakku säilyy foliolla peitettynä kylmässä kaksi viikkoa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti