Hedelmäinen kalkkunasalaatti

Alle 60 min
(4:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Hedelmäinen kalkkunasalaatti
Hedelmäinen kalkkunasalaatti

Ainekset:

1,5 lvettä
1 tlsuolaa
3 dlTorino Ruis pastaa

Marinadi:

1 dlrypsiöljyä
2 rklhunaja-omenaviinietikkaa
0,5 rklhunajaa tai
sokeria
0,5 rklsinappia
0,75 tlsuolaa
1valkosipulin kynsi murskattuna
ripaus mustapippuria
2 dlpurjosuikaleita (60 g)
150 gkurkkua
2 dlvihreitä viinirypäleitä
4säilykepersikan puolikasta
1 dlpecanpähkinöitä
2marinoitua kalkkunan sisäfileetä (250 g)
0,5-1tammenlehvä- tai jääsalaattia

Paistamiseen:

rypsiöljyä

Koristeluun:

herneenversoja

Ohje:

  1. Keitä pastaa 6 minuuttia pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin lävikössä.
  2. Sekoita marinadin aineet keskenään. Sekoita pasta marinaadiin ja anna maustua jääkaapissa peitettynä 2-3 tuntia.
  3. Suikaloi purjo ja kurkku, puolita rypäleet ja poista siemenet, valuta ja paloittele persikat. Sekoita ne kaikki ja pähkinät pastan joukkoon.
  4. Paista kalkkunafileet öljyssä pana ja viipaloi.
  5. Vuoraa laakea tarjoiluastia revityllä salaatilla. Asettele päälle pastasalaatti ja kalkkunaviipaleet. Koristele herneenversoilla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

11.12.2017 12:20

Koekeittiö

Kiitos Nonna, mukavasta palautteesta!

10.12.2017 17:08

Nonna

Jes, tämä ohje oli Pirkka-lehden mainoksena joskus 2000-luvun alussa. Tein monta kertaa. Onneksi löysin ohjeen täältä. Aivan ihana salaatti.