Hedelmäinen bruschetta

Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Hedelmäinen bruschetta
Hedelmäinen bruschetta

Ainekset:

4 kplProvena Kaura-Myslisämpylää
2 rklöljyä
100 gRicotta-juustoa
6 dlkauden hedelmiä (esim. ananasta, mangoa, päärynää ja luumuja)
1 rklvoita
1-2 tlsitruunan mehua
tuoretta minttua
juoksevaa hunajaa

Ohje:

1. Kuutioi hedelmät. 

2. Halkaise leivät ja sivele pinnat öljyllä, aseta leivinpaperin päälle uunipellille. Paahda leipiä uunissa 200 asteessa noin 10 minuuttia.

2. Sulata voi kuumalla pannulla ja kaada mukaan hedelmänpalat. Purista päälle sitruunan mehua. Pehmitä hedelmiä pannulla käännellen muutaman minuutin ajan. Nosta pannu liedeltä ja revi sekaan mintun lehtiä.

3. Levitä ricotta juusto leiville. Lusikoi lämpimät hedelmänpalat päälle ja valuta hunajaa.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti