Gluteenittomat hasselpähkinäkerroskeksit

Yli 60 min
(Noin 23 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat hasselpähkinäkerroskeksit
Gluteenittomat hasselpähkinäkerroskeksit

Ainekset:

100 gkuorellisia hasselpähkinöitä
100 gSunnuntai Leivontamargariini
1/2 dlsokeria
1 1/2 - 2 dlProvena Täysjyväkaurajauho

Täyte:

100 ghasselpähkinä-kaakaolevitettä

Ohje:

  1. Jauha pähkinät hienoksi tehosekoittimessa.
  2. Vaahdota margariini ja sokeri.
  3. Lisää joukkoon pähkinät ja jauhot.
  4. Pyöritä taikinasta kaksi noin 20 cm pitkää tankoa. Kääri tangot kelmuun ja laita kylmään muutamaksi tunniksi.
  5. Leikkaa tangot noin 1/2 cm paksuisiksi viipaleiksi.
  6. Nosta palat leivinpaperoidulle uunipellille.
  7. Paista 200 asteessa noin 8 minuuttia. Anna jäähtyä.
  8. Täytä keksit hasselpähkinä-kaakaolevitteellä.
  9. Säilytä tiiviissä rasiassa.

Kokeile myös näitä

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti