Halloweentiikerikakku

Yli 60 min
noin 16 palaa
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 8 kertaa
Halloweentiikerikakku
Halloweentiikerikakku

Ainekset:

4 dlSunnuntai Anni Helena Kakkuvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
250 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 1/2 dlsokeria
2 tlvaniliinisokeria
4munaa

Kuorrute:

3 dltomusokeria
3-4 rklvettä
karamelliväriä

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  3. Ota taikinasta noin kolmasosa ja jaa se kolmeen astiaan. Lisää jokaiseen taikinaan 1 tl kermaa ja muutama tippa karamelliväriä.
  4. Kaada taikinat kerroksittain voideltuun ja korppujauhotettuun rengaskakkuvuokaan. Pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, päälle värjätyt kakkutaikinat ja pinnalle loput vaaleasta taikinasta. Tasoita pinta. Pistele taikinaa haarukalla pohjaan asti tasaisin välein niin saat kakkuun tiikerikuvion. Paista kakku uunin alatasossa noin 50 minuuttia.
  5. Sekoita kuorrutteen aineet keskenään. Koristele kakku.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti