Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Graavilohipasta
Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 6 kertaa
Tulosta
Ainekset:
300 g
graavilohisiivuja
50/30 g
kapriksia
1
sitruunan kuori ja mehu
4
kevätsipulin vartta
25 g
voita
2 tl
sokeria
2 dl
valkoviiniä
200 g
maustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
(pastan keitinvettä)
Pasta:
1 ½ l
vettä
1 tl
suolaa
400 g
Torino Ruis pastaa
Lisäksi:
tuoretta oreganoa
Ohje:
Paista lohisiivut kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmilta puolilta.
Valuta kaprikset.
Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori ja purista mehu.
Pilko kevätsipulit.
Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää sokeri ja sitruunan kuoriraaste, sekoittele hetken aikaa.
Lisää sitruunamehu sekä valkoviini, anna kiehua hetken aikaa. Lisää tuorejuusto. Anna kastikkeen poreilla hyvin miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan.
Lisää kastikkeen joukkoon kevätsipuli ja mustapippuri.
Ota talteen pieni määrä pastan keitinlientä. Valuta pasta ja pyöräytä se kastikkeen joukkoon, lisää lohipalat. Jos pasta tuntuu kuivalta, lisää hiukan pastan keitinvettä.
Ripottele pastan päälle tuoretta oreganoa ja tarjoile heti.
Kokeile myös näitä
Gluteenittomat kaura-karpalokeksit
Kuntoilijan luumupuuro
Focaccialeipäset
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Torino Ruis pasta 500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Broileri-ohravuoka »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Vartissa valmis pestopasta »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK