Graavilohipasta

Alle 30 min
(4 annosta)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 6 kertaa
Graavilohipasta
Graavilohipasta

Ainekset:

300 ggraavilohisiivuja
50/30 gkapriksia
1sitruunan kuori ja mehu
4kevätsipulin vartta
25 gvoita
2 tlsokeria
2 dlvalkoviiniä
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
mustapippuria
(pastan keitinvettä)

Pasta:

1 ½ lvettä
1 tlsuolaa
400 gTorino Ruis pastaa

Lisäksi:

tuoretta oreganoa

Ohje:

  1. Paista lohisiivut kuumalla pannulla ilman rasvaa molemmilta puolilta.
  2. Valuta kaprikset.
  3. Pese sitruuna hyvin. Raasta kuori ja purista mehu.
  4. Pilko kevätsipulit.
  5. Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa, lisää sokeri ja sitruunan kuoriraaste, sekoittele hetken aikaa.
  6. Lisää sitruunamehu sekä valkoviini, anna kiehua hetken aikaa. Lisää tuorejuusto. Anna kastikkeen poreilla hyvin miedolla lämmöllä sen aikaa, kun keität pastan.
  7. Lisää kastikkeen joukkoon kevätsipuli ja mustapippuri. 
  8. Ota talteen pieni määrä pastan keitinlientä. Valuta pasta ja pyöräytä se kastikkeen joukkoon, lisää lohipalat. Jos pasta tuntuu kuivalta, lisää hiukan pastan keitinvettä.
  9. Ripottele pastan päälle tuoretta oreganoa ja tarjoile heti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti