Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteeniton tiramisu
Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 8 kertaa
Tulosta
Ainekset:
Sokerikakkulevy:
4
munaa
2 dl
sokeria
1 dl
Provena 400g täysjyväkaurajauho
1 dl
Provena 450g gluteeniton kaurainen leivontajauho
2 tl
leivinjauhetta
Kostutus:
3/4 dl
kylmää vahvaa kahvia
1/2 tl
manteliaromia
Täyte:
2 dl
kuohukermaa
2 prk
vaniljarahkaa
1 1/2 dl
tomusokeria
1/2 tl
manteliaromia
Pinnalle:
tummaa kaakaojauhetta
Ohje:
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Leikkaa pohjasta kaksi pyöreää irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoista levyä. Nosta toinen levyistä vuokaan. Kostuta kahvi-manteliseoksella, käytä puolet kostutusliemestä.
Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahkavalmiste, tomusokeri ja manteliaromi.
Levitä 2/3 täytteestä kostutetulle pohjalle. Nosta toinen pohja päälle ja kostuta lopulla kostutusliemellä. Levitä loppu täyte tasaisesti pinnalle. Peitä vuoka esimimerkiksi alumiinifoliolla ja anna kakun vetäytyä mieluiten seuraavaan päivään.
Irrota kakku vuoasta. Aseta tarjolle. Sihtaa pinnalle runsaasti kaakaojauhetta.
Kokeile myös näitä
Nallen neljän viljan leipäset
Glögipannacottakakku
Teeleipä
Reseptissä käytetyt tuotteemme
400 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Vartissa valmis pestopasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK