Gluteenittomat toscapullat

Yli 60 min
(16 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat toscapullat
Gluteenittomat toscapullat

Ainekset:

4 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 1/2 dlsokeria
2 tlkardemummaa
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniliinisokeria
100 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1muna
2 dllaktoositonta maitoa

Kuorrutus:

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Yhdistä kuivat aineet. Lisää sulatettu margariini, muna ja maito. Sekoita taikina tasaiseksi.
  3. Jaa taikina 16 paperiseen isoon muffinivuokaan.
  4. Paista pullia uunin keskitasolla 8 minuuttia.
  5. Valmista kuorrutus. Sulata margariini. Lisää hillosokeri, jauhoseos ja viimeisenä mantelilastut.
  6. Jaa kuorrutus puolikypsien pullien päälle. Jatka paistamista vielä 7-8 minuuttia kunnes kuorrutus on saanut kauniin ruskean värin.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

26.09.2016 21:51

Sirkku

2 tl. näyttää olevan :)

24.09.2016 11:25

Sari

Mikä mahtaa olla leivinjauheen määrä ?