Gluteenittomat suklaiset mokkapalat

Alle 60 min
(15 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 13 kertaa
Gluteenittomat suklaiset mokkapalat
Gluteenittomat suklaiset mokkapalat

Ainekset:

Kakkutaikina:

Kuorrutus:

1/2 dlvahvaa kahvia
3 rkltummaa kaakaojauhetta
3 1/2 dltomusokeria
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Lisää jauhoseokseen Sunnuntai Juokseva ja munat. Sekoita tasaiseksi.
  3. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan noin 25cm*35cm.
  4. Paista uunin keskitasolla noin 10 minuuttia.
  5. Vedä kypsä torttulevy leivinpaperin avulla pöydälle jäähtymään.

Kuorrutus:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään ja kaada ne sihdin läpi Sunnuntai Juokseva-kahviseokseen. Sekoita tasaiseksi.
  2. Levitä kuorrutus hieman jäähtyneen torttulevyn päälle. Ripottele pinnalle nonparelleja* ja suklaarouhetta ennen kuin kuorrutus kovettuu.

*Reseptissä käytetty gluteenittomia nonparellejä.


Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti