Gluteenittomat porkkanateeleivät

Yli 60 min
(6 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 2, arvioitu 2 kertaa
Gluteenittomat porkkanateeleivät
Gluteenittomat porkkanateeleivät

Ainekset:

1porkkana
3 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 tlleivinjauhetta
1/2 tlsuolaa
1 1/2 dlmaitoa
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
tai
50 gSunnuntai Leivontamargariinia

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  2. Kuori porkkana ja raasta se hienoksi raasteeksi.
  3. Mittaa kulhoon jauhoseos, leivinjauhe ja suola. Sekoita. Lisää porkkanaraaste, maito ja Sunnuntai Juokseva tai sulatettu margariini. Sekoita tasaiseksi.
  4. Jaa taikina kuuteen kekoon leivinpaperin päälle pellille. Ripottele pinnalle hieman jauhoseosta ja taputtele keot litteiksi (halkaisija noin 10 cm). Pistele leivät haarukalla.
  5. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

25.04.2016 08:46

Kuluttajapalvelu

Voit valita kumpaa rasvaa käytät.

21.04.2016 21:38

Erika

Siis laitetaanko reseptissä SEKÄ juoksevaa valmistetta JA margariinia vai jompaa kumpaa?