Gluteenittomat pitaleivät

Yli 60 min
(8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat pitaleivät
Gluteenittomat pitaleivät

Ainekset:

2,5 dlvettä
0,5 tlsuolaa
2 tlsokeria
5 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
2 rklrypsiöljyä

Savukalatäyte:

200 gperattua savukalaa
1herkkukurkku suikaloituna
1 dlpurjosuikaleita (30 g)
0,5omena suikaleina
200 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
0,5 tlsitruunapippuria

Koristeluun:

salaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa

Ohje:

  1. Sekoita +42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola, sokeri, jauhoseos johon kuivahiiva on sekoitettu sekä öljy. Alusta taikina tasaiseksi.
  2. Jaa taikina kahdeksaksi keoksi leivinpaperin päälle. Taputtele keot jauhotetuin käsin mataliksi leipäsiksi (halkaisija n. 10 cm). Anna kohota.
  3. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Kuumenna uunipeltiä uunissa 1-2 minuuttia, vedä kohonneet leipäset leivinpaperineen kuumalle pellille ja paista uunin keskitasossa 5-8 minuuttia.
  4. Valmista täyte sekoittamalla ainekset keskenään.
  5. Halkaise jäähtyneet pitaleivät sahateräveitsellä, täytä ja koristele.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

06.04.2018 09:11

Katja koekeittiöstä

Emme ole kokeilleet pakastaa näitä. Pitaleivät ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.

05.04.2018 15:26

Sari

Kestääkö valmiit pitaleivät pakastamista ?