Gluteenittomat pikarahkamunkit

Alle 30 min
(20 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 13 kertaa
Gluteenittomat pikarahkamunkit
Gluteenittomat pikarahkamunkit

Ainekset:

3 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1/2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniliinisokeria
1/4 tlsuolaa
1 dlsokeria
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
1muna
250 glaktoositonta rahkaa
1-2 tlsitruunamehua

Paistamiseen:

Päälle:

sokeria

Ohje:

  1. Yhdistä kuiva-aineet.
  2. Lisää kuiva-aineisiin Sunnuntai Juokseva, muna, rahka ja sitruunamehu. Sekoita nopeasti tasaiseksi.
  3. Lämmitä munkkirasva kattilassa tai padassa 170-180 asteiseksi. 
  4. Nosta kahdella lusikalla pieniä taikinapalloja rasvaan paistumaan. Paista munkkeja noin 6 minuuttia.
  5. Nosta munkit reikäkauhalla talouspaperin päälle valumaan. 
  6. Sokeroi ja tarjoa munkit lämpiminä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti