Gluteenittomat pehmeät perunaleipäset

Yli 60 min
(10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat pehmeät perunaleipäset
Gluteenittomat pehmeät perunaleipäset

Ainekset:

Ohje:

  1. Kuumenna neste +42-asteiseksi (reilusti kädenlämpöiseksi). Sekoita joukkoon perunahiutaleet ja anna niiden turvota muutama minuuttia.
  2. Lisää suola, muna ja sokeri. Sekoita kuivahiiva tummaan jauhoseokseen ja lisää taikinaan hyvin sekoittaen. Lisää gluteeniton jauhoseos ja huoneenlämpöinen Sunnuntai Juokseva tai sulatettu margariini. Sekoita taikinaa muutaman minuutin ajan.
  3. Ota taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperin päälle pellille. Ripottele kasojen päälle jauhoseosta ja taputtele pyöreiksi leipäsiksi (halkaisija noin 8 cm). Leikkaa terävällä veitsellä leipästen pintaan ristikot.
  4. Anna leipästen kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  5. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  6. Paista uunin keskitasolla 10-15 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

19.12.2013 11:03

Irkku

Hyviä!