Gluteenittomat mustikkakupposet

Alle 60 min
(6 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 2 kertaa
Gluteenittomat mustikkakupposet
Gluteenittomat mustikkakupposet

Ainekset:

1 dlsaksanpähkinärouhetta
2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 tlleivinjauhetta
100 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 dlfariinisokeria
1muna

Täyte:

300 gmustikoita
2 rklfariinisokeria
ripaus kanelia
1 rklProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa

Ohje:

  1. Rouhi saksanpähkinät pienemmiksi.
  2. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  3. Vaahdota margariini ja sokeri.
  4. Lisää muna ja kuivat aineet.
  5. Voitele kuusi pientä annosvuokaa.
  6. Sekoita mustikoiden joukkoon sokeri, kaneli ja jauhot. Lusikoi vuokiin.
  7. Painele kakkutaikina tiiviisti marjojen pinnalle.
  8. Paista 180 asteessa uunin keskitasolla noin 22 minuuttia.
  9. Tarjoile lämpiminä laktoosittoman kermavaahdon tai kaurajäätelön kanssa.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti