Gluteenittomat laskiaispullat ja suklaamaitoa

Yli 60 min
(12)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat laskiaispullat ja suklaamaitoa
Gluteenittomat laskiaispullat ja suklaamaitoa

Ainekset:

3 dlvettä
1 psSunnuntai kuivahiivaa
2 tlpsylliumia
1muna
1 1/2 dlsokeria
2-3 tlkardemummaa
1 tlsuolaa
1 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
5-6 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
1 tlleivinjauhetta

Voiteluun:

kananmuna

Täyte:

sokerilla maustettua kermavaahtoa ja aprikoosimarmeladia / mantelimassaa

Lämmin suklaamaito:

1/2 lmaitoa
100 gtummaa suklaata
1/2 dlkaakaojauhetta
vaniljasokeria ja kardemummaa

Ohje:

  1. Vispaa hiiva ja psyllium reilusti kädenlämpöisen veden joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
  2. Sekoita nesteen joukkoon muna, sokeri, kardemumma, suola ja Sunnuntai Juokseva.
  3. Lisää joukkoon jauhot joihin on sekoitettu leivinjauhe, desi kerrallaan samalla sähkövatkaimella sekoittaen.
  4. Vaivaa taikinaa niin kauan, että se alkaa irrota vaivauskulhon reunoista ja tuntuu kimmoisalta. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja pyöritä siitä tanko.
  5. Jaa tanko kahteentoista yhtä suureen palaan. Pyöritä paloista pullia ja nosta ne kohoamaan leivinpaperoidulle uunipellille.
  6. Kohota vedottomassa paikassa liinan alla noin 30 minuuttia.
  7. Laita uuni lämpenemään 220 asteeseen. Paista pullia kieroilmauunin keskitasolla noin 12 minuuttia.
  8. Halkaise jäähtyneet pullat. Täytä ne kermavaahdolla, hillolla ja / tai mantelimassasiivuilla.
  9. Kaada kuuma maito suklaapalojen päälle. Sekoita joukkoon kaakaojauhe ja mausteet. 
  10. Kaada lämmin maito syvälle lautasella, nosta pulla lautaselle ja nauti!

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti