Gluteenittomat keksi-tuorejuustojälkiruoat

Yli 60 min
(10 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat keksi-tuorejuustojälkiruoat
Gluteenittomat keksi-tuorejuustojälkiruoat

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

40 gProvena Kaura&Tumma suklaa Välipalakeksiä
150 gvalkosuklaata
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
2 dlkermaa
1 tlvaniljasokeria
1 dltomusokeria

Ohje:

  1. Vuoraa 10 halkaisijaltaan noin 6 cm kakkurengasta leivinpaperilla tai kalvolla.
  2. Sulata margariini.
  3. Murskaa Kaura-Siirappikeksit ja sekoita margariinisulan kanssa.
  4. Painele seos kakkurenkaiden pohjalle.
  5. Murustele Kaura-Tumma Suklaakeksit.
  6. Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen. Sekoita suklaa tasaiseksi.
  7. Lisää tuorejuuston ja kerman joukkoon sokerit siivilän läpi ja vatkaa tasaiseksi.
  8. Lisää joukkoon suklaasula hyvin sekoittaen. Lisää lopuksi keksimurut.
  9. Annostele täyte keksipohjien päälle.
  10. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
  11. Poista kakkurengas ja kalvo.
  12. Koristele ja nauti.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti