Gluteenittomat kauramurupalat

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat kauramurupalat
Gluteenittomat kauramurupalat

Ainekset:

Murutaikina:

Täyte:

2sitruunaa
1 tlk (397 g)kondensoitua maitoa
2munan keltuaista

Ohje:

  1. Yhdistä kaikki murutaikinan aineet. Nypi taikinaa sen aikaa, että siitä tulee muruista.
  2. Painele taikinasta puolet leivinpaperilla vuoratun vuoan (20*20 cm) pohjalle.
  3. Paista 175 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Pese ja raasta sitruunoiden kuoret.
  5. Purista sitruunoista mehu.
  6. Sekoita kondensoidun maidon sekaan sitruunan kuori -ja mehu (3/4 dl) sekä keltuaiset.
  7. Kaada täyte esipaistetun pohjan päälle.
  8. Murustele lopputaikina täytteen päälle.
  9. Paista vielä 25-30 minuuttia.
  10. Jäähdytä ja säilytä kylmässä.

 

 

 

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti