Gluteenittomat kaura-karpalokeksit

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 6 kertaa
Gluteenittomat kaura-karpalokeksit
Gluteenittomat kaura-karpalokeksit

Ainekset:

150 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dlfariinisokeria
4 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
5 dlProvena Gluteenittomia Kaurahiutaleita
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria
1/2 tlsuolaa
1 dlkurpitsansiemeniä
1 dlmantelirouhetta
1 1/2 dlkuivattuja karpaloita
3/4 dlvettä

Ohje:

  1. Nypi pehmeä rasva, fariinisokeri, jauhot, kaurahiutaleet, leivinjauhe, vaniljasokeri, suola keskenään.
  2. Lisää joukkoon kurpitsansiemenet, mantelirouhe, karpalot ja vesi sekoita taikinaksi.
  3. Muotoile taikinasta halkaisijaltaan noin (5-7 cm) pötkö. Anna taikinan vetäytyä kylmässä noin 30 minuuttia.
  4.  Leikkaa taikinasta noin 1 cm paloja, laita ne leivin paperoidulle uunipellille ja painele hieman matalammiksi. Ripottele päälle kaurahiutaleita ja karpaloita.
  5. Paista 175 °C uunin keskitasolla 10-15 minuutia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti