Gluteenittomat juusto-sarvet

Yli 60 min
(16 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 1 kertaa
Gluteenittomat juusto-sarvet
Gluteenittomat juusto-sarvet

Ainekset:

Taikina:

Täyte:

200 gchilihalloumia
200 gmaustamatonta tuorejuustoa

Voiteluun ja päälle:

munaa, vahvaa juustoraastetta ja siemeniä

Ohje:

  1. Sekoita 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen suola ja sokeri. Vispilöi taikinanesteeseen kuivahiiva.
  2. Nypi kulhossa margariini ja jauhot. Lisää joukkoon maitoseos ja sekoita sen aikaa, kunnes taikina on kimmoisaa.
  3. Jaa taikina kahteen osaan, pyörittele palloiksi ja laita kelmun sisään.
  4. Nosta taikinapalat tekeytymään jääkaappiin noin tunnin ajaksi.
  5. Valmista täyte paloittelemalla halloumi pieniksi paloiksi. Sekoita halloumi-murut ja tuorejuusto.
  6. Kauli taikinapalat hyvin jauhotetulla pöydällä pyöreiksi levyiksi (halkaisijaltaan 25-30 cm). 
  7. Jaa levy kahdeksaan sektoriin. 
  8. Laita täytettä jokaisen kolmion leveämpään päähän, kierrä ulkoreunasta aloittaen rullalle ja muotoile pellillä sarveksi.
  9. Voitele munalla ja ripottele päälle juustoraastetta ja siemeniä.
  10. Paista 200-asteisessa uunissa 10-12 minuuttia.
  11. Tarjoa leipomispäivänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti