Gluteenittomat herkkusieni-artisokkaleivät

Alle 60 min
(8 leipää)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteenittomat herkkusieni-artisokkaleivät
Gluteenittomat herkkusieni-artisokkaleivät

Ainekset:

Artisokka-tomaattilevite:

1 prk (285 g)grillattua säilykeartisokkaa
50 gaurinkokuivattuja tomaatteja
100 granskankermaa
2-3 rklartisokan marinointilientä
sitruunamehua ja sokeria

Karamellisoidut herkkusienet:

300 gtuoreita herkkusieniä
1sipuli
1 rklöljyä
50 gvoita
1/2 dlbalsamiviinietikkaa
suolaa, mustapippuria ja persiljasilppua

Lisäksi:

Ohje:

  1. Valuta artisokat ja tomaatit. Ota liemi talteen.
  2. Yhdistä kaikki aineet ja aja sauvasekoittimella tasaiseksi tahnaksi.
  3. Kuori ja pilko sipuli. Viipaloi herkkusienet.
  4. Kuumenna paistinpannussa öljy ja voi. Paista ensin sipulisilppua hetken aikaa. Lisää sienet ja anna niiden ruskistua.
  5. Vähennä hellan lämpöä ja lisää balsamiviinietikka. Anna sienten karamellisoitua.
  6. Mausta suolalla, pippurilla ja persiljasilpulla.
  7. Puolita sämpylät ja paahda ne kuumalla pannulla.
  8. Levitä päälle artisokka-tomaattilevitettä ja nosta päälle karamellisoidut sienet.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti