Gluteenittomat feta-oliivileipäset

Alle 60 min
(12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 4 kertaa
Gluteenittomat feta-oliivileipäset
Gluteenittomat feta-oliivileipäset

Ainekset:

Pinnalle:

1 dlkivettömiä oliiveja
60 gfetajuustokuutioita

Voiteluun:

1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 tlkuivattua rosmariinia

Ohje:

  1. Vispilöi 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen siirappi, suola sekä kaurahiutaleet joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää Gluteeniton jauhoseos ja huoneenlämpöinen margariini. Vatkaa taikina vispilällä tasaiseksi. Taikina jää löysäksi.
  2. Jaa taikina isolla lusikalla kahdeksitoista keoksi leivinpaperin päälle pellille (halkaisija noin 8 cm). Painele leipiin oliivinpuolikkaita ja fetajuustokuutioita. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
  3. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  4. Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
  5. Voitele lämpimät leivät Sunnuntai Juokseva-rosmariiniseoksella.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti