Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteenittomat feta-oliivileipäset
Alle 60 min
(12 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 4 kertaa
Tulosta
Ainekset:
4 dl
vettä
2 rkl
siirappia
1 1/2 tl
suolaa
1 dl
Provena Gluteeniton Iso Kaurahiutalen 500 g
1 ps
Sunnuntai Kuivahiivaa
4 dl
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1/2 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle:
1 dl
kivettömiä oliiveja
60 g
fetajuustokuutioita
Voiteluun:
1/2 dl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 tl
kuivattua rosmariinia
Ohje:
Vispilöi 42 asteiseen (reilusti kädenlämpöiseen) veteen siirappi, suola sekä kaurahiutaleet joihin kuivahiiva on sekoitettu. Lisää Gluteeniton jauhoseos ja huoneenlämpöinen margariini. Vatkaa taikina vispilällä tasaiseksi. Taikina jää löysäksi.
Jaa taikina isolla lusikalla kahdeksitoista keoksi leivinpaperin päälle pellille (halkaisija noin 8 cm). Painele leipiin oliivinpuolikkaita ja fetajuustokuutioita. Anna kohota liinan alla lämpimässä paikassa noin 30 minuuttia.
Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
Paista uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.
Voitele lämpimät leivät Sunnuntai Juokseva-rosmariiniseoksella.
Kokeile myös näitä
Kuohkea mustaherukkapuuro
Suklaapuuro
Gluteenittomat porkkanateeleivät
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Sunnuntai Kuivahiiva 110 g
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
500 g
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Broileri-ohravuoka »
Graavilohipasta »
Vartissa valmis pestopasta »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK