Gluteeniton valkosuklaa-granaattiomenakakku

Yli 60 min
(8-10 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 5, arvioitu 7 kertaa
Gluteeniton valkosuklaa-granaattiomenakakku
Gluteeniton valkosuklaa-granaattiomenakakku

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

200 gvalkosuklaata
2munaa
3/4 dltomusokeria
2 dlvispikermaa
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1 1/2 dl(pakaste) granaattiomenan siemeniä

Ohje:

  1. Laita leivinpaperi irtoreunaisen (halkaisija noin 20 cm) vuoan pohjalle.
  2.  Hienonna keksit monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella. Sekoita keksimurujen joukkoon Sunnuntai Juokseva. Painele seos vuoan pohjalle ja nosta jääkaappiin jähmettymään.
  3. Sulata suklaa mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  4. Erota munista keltuaiset ja valkuaiset. Lisää keltuaiset ja 1/2 dl tomusokeria juuston joukkoon.
  5. Vaahdota loput tomusokerista ja valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  6. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi.
  7. Sekoita keltuaiset, tomusokeri ja juusto keskenään. Valuta joukkoon suklaasula.
  8. Lisää joukkoon valkuaisvaahto ja sitten kermavaahto. Lisää lopuksi jäiset granaattiomenan siemenet varovasti sekoittaen.
  9. Kaada seos keksipohjan päälle.
  10. Peitä hyvin ja pakasta muutaman tunnin ajan. Ota kakku pois pakkasesta noin puoli tuntia ennen tarjoilua. 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti