Gluteeniton tiramisu

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 7 kertaa
Gluteeniton tiramisu
Gluteeniton tiramisu

Ainekset:

Sokerikakkulevy:

Kostutus:

3/4 dlkylmää vahvaa kahvia
1/2 tlmanteliaromia

Täyte:

2 dlkuohukermaa
2 prkvaniljarahkaa
1 1/2 dltomusokeria
1/2 tlmanteliaromia

Pinnalle:

tummaa kaakaojauhetta

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita taikinaan. Levitä taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  3. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Leikkaa pohjasta kaksi pyöreää irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) kokoista levyä. Nosta toinen levyistä vuokaan. Kostuta kahvi-manteliseoksella, käytä puolet kostutusliemestä.
  4. Vatkaa kerma vaahdoksi. Vatkaa joukkoon rahkavalmiste, tomusokeri ja manteliaromi.
  5. Levitä 2/3 täytteestä kostutetulle pohjalle. Nosta toinen pohja päälle ja kostuta lopulla kostutusliemellä. Levitä loppu täyte tasaisesti pinnalle. Peitä vuoka esimimerkiksi alumiinifoliolla ja anna kakun vetäytyä mieluiten seuraavaan päivään.
  6. Irrota kakku vuoasta. Aseta tarjolle. Sihtaa pinnalle runsaasti kaakaojauhetta.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti