Gluteeniton tiikerikakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 26 kertaa
Gluteeniton tiikerikakku
Gluteeniton tiikerikakku

Ainekset:

Ainekset:

200 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
2 dlsokeria
3munaa
3 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
2 tlleivinjauhetta
2 tlvaniljasokeria

Lisää taikinaan:

2 rkltummaa kaakaojauhetta
2 rkllaktoositonta kermaa

Vuoan voiteluun:

Vuoan jauhotukseen:

gluteenittomia korppujauhoja

Ohje:

 

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen Laktoositon Sunnuntai Margariini ja sokeri vaahdoksi.
  3. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.
  4. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan.
  5. Ota taikinasta noin kolmasosa toiseen kulhoon ja sekoita siihen kaakaojauhe ja laktoositon kerma.
  6. Kaada taikinat kerroksittain voideltuun ja korppujauhotettuun (gluteenittomia) rengaskakkuvuokaan. Pohjalle puolet vaaleasta taikinasta, päälle tumma taikina ja pinnalle loput vaaleasta taikinasta.
  7. Tasoita pinta.
  8. Pistele taikinaa haarukalla pohjaan asti tasaisin välein niin saat kakkuun tiikerikuvion.
  9. Paista kakku uunin alatasossa 50-60 minuuttia.
  10.  Kumoa hieman jäähtynyt kakku.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

14.12.2018 08:08

Koekeittiö

Voit korvata kerman esimerkiksi appelsiinimehulla tai kaurapohjaisella kermalla. Herkullisia leivontahetkiä!

14.12.2018 07:44

Fatima

Voinko jättää kerma pois??

14.12.2018 07:43

Fatima

Voinko järrää kerma pois??

25.05.2016 08:36

Kuluttajapalvelu

Virhe on nyt korjattu. Mukavia leivontahetkiä!

25.05.2016 08:17

laura

Ei näy ainekset!