Gluteeniton suolainen kinuski-juustokakku

Yli 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 25 kertaa
Gluteeniton suolainen kinuski-juustokakku
Gluteeniton suolainen kinuski-juustokakku

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

1 rklsitruunamehua
2munaa
400 glaktoositonta maustamatonta tuorejuustoa
1 dlsokeria
1 rklperunajauhoja
ripaussuolaa

Kinuski

2 dllaktoositonta kermaa
1 dlfariinisokeria

Päälle:

sormisuolaa

Ohje:

  1. Voitele irtopohjainen piirakkavuoka (ø 24 cm) ja laita sen pohjalle pohjan kokoinen leivinpaperi.
  2. Sulata margariini.
  3. Murskaa keksit.
  4. Sekoita keksimurska ja margariini. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille.
  5. Paista pohjaa kiertoilmalla 160 asteessa noin 12 minuuttia.
  6. Purista sitruunasta mehu.
  7. Riko munat erilliseen astiaan.
  8. Vatkaa tuorejuusto ja sokeri sekaisin. Lisää loput raaka-aineet ja sekoita tasaiseksi.
  9. Kaada täyte pohjan päälle. Paista noin 25 minuuttia uunin keskitasolla. Anna jäähtyä.
  10. Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen välillä sekoittaen noin 10 minuuttia. Voit kokeilla kinuskin "kypsyyttä" tiputtamalla kastikepisaran kylmään veteen. Jos pisara pysyy koossa, on kastike valmista.
  11. Anna kinuskin jäähtyä hetken aikaa ja kaada sitten kakun päälle.
  12. Anna kakun tekeytyä muutaman tunnin ajan.
  13. Ripottele kakun päälle sormisuolaa ennen tarjoilua.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti