Gluteeniton suklaasavariini

Yli 60 min
(8-10:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 5 kertaa
Gluteeniton suklaasavariini
Gluteeniton suklaasavariini

Ainekset:

150 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1,5 dlvettä
3 dlsokeria
2,5 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
3 rklkaakaojauhetta
2 tlleivinjauhetta
1 tlvaniljasokeria
2munaa

Kuorrutus:

50 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
0,5 dlruokakermaa tai maitoa
1,5 dltomusokeria
1 rklkaakaojauhetta
1 tlvaniljasokeria

Vuoan voiteluun:

Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Vuoan jauhotukseen:

Pinnalle:

tomusokeria

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.Voitele ja jauhota pyöreä, tasapohjainen kakkuvuoka (halkaisija n. 24 cm).
  2. Sulata margariini kattilassa. Mittaa joukkoon vesi. Kuumenna seos kiehuvaksi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Riko munat kulhoon ja vatkaa niiden rakenne rikki.
  5. Vatkaa sähkövatkaimella kuivat aineet sekaisin. Kaada joukkoon munaseos ja lopuksi kuuma vesi-rasvaseos. Vatkaa taikina tasaiseksi. Kaada vuokaan ja paista uunin keskitasolla 50-55 minuuttia.
  6. Kumoa kypsä kakku leivinpaperilla päällystetylle vadille.
  7. Valmista kuorrutus. Mittaa kaikki aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi samalla sekoittaen. Kaada kuuma kuorrutus kuuman kakun päälle. Anna jäähtyä rauhassa viileässä paikassa. Kun kakku on täysin jäähtynyt se irtoaa vaivattomasti leivinpaperista ja voit nostaa sen tarjoiluvadille. Ripottele pinnalle tomusokeria.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti