Gluteeniton sienipiirakka

(6-8 henkilölle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton sienipiirakka
Gluteeniton sienipiirakka

Ainekset:

Täyte:

1 rklSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
200 gsieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita
1punasipuli
30 gtuoreita pinaatinlehtiä
1 dlraastettua parmesaania
200 granskankermaa
2munaa
1 rkltuoretta timjamia
suolaa ja pippuria

Ohje:

  1. Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
  2. Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
  3. Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
  4. Sekoita kaikki täytteen ainekset.
  5. Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti