Etusivu
Reseptihaku
Raision tuotteet
Kuluttajapalvelu
Palautelomake
Näin tavoitat meidät
Tilaa esitteitä
Ammattilaisille
« Takaisin
Gluteeniton sienipiirakka
(6-8 henkilölle)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Tulosta
Ainekset:
100 g
Sunnuntai Leivontamargariinia
1 dl
Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
2 dl
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 dl
raastettua parmesaania
1 1/2 dl
vettä
Täyte:
1 rkl
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
200 g
sieniä, esim. kantarelleja tai suppilovahveroita
1
punasipuli
30 g
tuoreita pinaatinlehtiä
1 dl
raastettua parmesaania
200 g
ranskankermaa
2
munaa
1 rkl
tuoretta timjamia
suolaa ja pippuria
Ohje:
Sekoita huoneenlämpöinen margariini ja muut piirakkapohjan ainekset.
Voitele vuoka (halkaisija 24 cm) Sunnuntai Juoksevalla ja jauhota jauhoseoksella. Painele taikina voideltuun piirakkavuokaan reunoja myöden. Laita piirakkapohja jääkaappiin odottamaan.
Paista sieniä kuivalla pannulla kunnes enin vesi sienistä on haihtunut. Lisää viipaloitu punasipuli ja tilkka Sunnuntai Juoksevaa ja kuullota sipuli. Lisää pinaatinlehdet ja paista minuutti. Anna täytteen jäähtyä hetki.
Sekoita kaikki täytteen ainekset.
Kumoa täyte piirakkapohjan päälle. Paista 200 asteessa uunin alatasolla noin 35-40 minuuttia
Kokeile myös näitä
Kinuski-puolukkamuffinssit
Värikäs suikalepasta
Karjalanpiirakat
Reseptissä käytetyt tuotteemme
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmiste
Sunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
Sunnuntai Leivontamargariini 500 g
Sunnuntai Gluteeniton Jauhoseos 1 kg
Kommentit:
Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi
Nimimerkki
Viesti
Peruuta
Lähetä
Katso reseptivinkit
Broileri-ohravuoka »
Vartissa valmis pestopasta »
Graavilohipasta »
Mansikkainen halloumi-pastasalaatti »
Käytämme sivustollamme evästeitä varmistaaksemme parhaan käyttökokemuksen. Paina ”OK” hyväksyäksesi evästeiden ja muiden tunnisteiden käyttö.
Käyttöehdot
OK