Gluteeniton salamipizza

Alle 60 min
(1 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 9 kertaa
Gluteeniton salamipizza
Gluteeniton salamipizza

Ainekset:

2 dlvettä
1 tlsuolaa
1/2 dlöljyä
1 rklSunnuntai kuivahiivaa
3 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa

Täyte:

1/2 dlchilikastiketta
2 dljuustoraastetta
10salamiviipaleita
1/2paprikaa suikaleina
1/2punasipulia viipaleina
1 1/2 tlkuivattua oreganoa

Ohje:

  1. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen suola ja öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva.  Sekoita loput jauhot taikinaan ja vaivaa tasaiseksi. Taikina jää hieman normaalia pitsataikinaa löysemmäksi.
  2. Anna kohota liinalla peitettynä noin 20 minuuttia.
  3. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle. Vaivaa ilmakuplat pois.  Nosta taikina leivinpaperin päälle ja kauli pyöreäksi levyksi halkaisija noin 25 cm.
  4. Levitä pizzapohjalle chilikastiketta. Asettele päälle paprikat, sipulirenkaat ja juustoraaste. Laita salamiviipaleet juustoraasteen päälle. Halutessasi voit ripotella pizzaan kuivattua oreganoa.
  5. Paista 225 asteessa 12-15 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti