Gluteeniton porkkanakakku

Yli 60 min
(Noin 16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 22 kertaa
Gluteeniton porkkanakakku
Gluteeniton porkkanakakku

Ainekset:

200 gporkkanoita
150 gvoita
2 1/2 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
2 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia
1 dlhasselpähkinärouhetta
1/2 tlkardemummaa
2munaa
2 dlsokeria
1 dlomenasosetta

Kuorrutus:

100 gvoita
200 gsulatejuustoa
3 1/2 dltomusokeria

Ohje:

  1. Kuori ja raasta porkkanat.
  2. Sulata voi.
  3. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  4. Vaahdota munat ja sokeri.
  5. Lisää munavaahtoon varovasti vuorotellen kuivia aineita ja voisulaa.
  6. Sekoita joukkoon omenasose ja porkkanaraaste.
  7. Kaada taikina voideltuun pyöreään kakkuvuokaan (24cm).
  8. Paista 175 asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia.
  9. Jäähdytä kakku hyvin.
  10. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään ja levitä kuorrutus jäähtyneen kakun päälle. Koristele pinta pähkinöillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

27.02.2016 14:47

Anu

Erinomainen porkkanakakku tuli.