Gluteeniton pannukakku

Yli 60 min
(8 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 11 kertaa
Gluteeniton pannukakku
Gluteeniton pannukakku

Ainekset:

Tarjoiluun:

hilloa tai marjoja

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Vatkaa jauhoseos ja kaurahiutaleet maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 10 minuuttia. Lisää munat ja sulatettu margariini.
  3. Kaada taikina uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasossa 20-30 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

12.02.2016 15:31

kp-w

Maidon voi korvata manteli-, kookos- tai riisimaidolla. Sopii maidottomillekin. Ja jauhoina voi käyttää osaksi tattarijauhoa.

07.07.2015 13:55

mhajas

mhajas