Gluteeniton mustikkapiiras

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 15 kertaa
Gluteeniton mustikkapiiras
Gluteeniton mustikkapiiras

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

200 gmustikoita tai muita marjoja (4 dl)
1/2-1 dlsokeria
2 rklperunajauhoja

Ohje:

  1. Vaahdota pehmeä Laktoositon Sunnuntai Margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Kääri taikina kelmuun ja laita tunniksi jääkaappiin.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3. Painele taikinasta noin puolet voidellun irtopohjavuoan (halkaisija 24 cm) pohjalle ja reunoille.
  4. Sekoita täytteen aineet keskenään ja kaada piirasvuoan pohjalle.
  5. Painele loput taikinasta mustikoiden päälle.
  6. Paista uunin keskitasolla noin 30–40 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti