Gluteeniton mustikka-pannukakku

Alle 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 1 kertaa
Gluteeniton mustikka-pannukakku
Gluteeniton mustikka-pannukakku

Ainekset:

7 dlvähälaktoosista maitoa
3 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
1 tlsuolaa
3munaa
1 tlkardemummaa
2 tlvaniljasokeria
2-3 rklsokeria
1/2 dlSunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta

Pinnalle:

150 gmustikoita

Ohje:

  1. Vatkaa jauhot maitoon. Lisää suola. Anna taikinan turvota noin 15 minuuttia.
  2. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  3. Lisää taikinaan munat, sokerit, kardemumma ja Sunnuntai Juokseva.
  4. Kaada taikina uunipannulle leivinpaperin päälle.
  5. Ripottele päälle mustikat.
  6. Paista uunin keskitasossa 25-30 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti