Gluteeniton manteliomenapiirakka

Yli 60 min
(8-10 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 7 kertaa
Gluteeniton manteliomenapiirakka
Gluteeniton manteliomenapiirakka

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

3 dlomenapaloja
2 rklpaistonkestävää omenamarmeladia
1/2 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
2 tlleivinjauhetta
1 dlmantelirouhetta
3munaa
2 dlsokeria
250 glaktoositonta maitorahkaa

Ohje:

  1. Nypi pohjan ainekset tasaiseksi taikinaksi. 
  2. Painele taikina voidellun korkeareunaisen kakkuvuoan (24 cm) pohjalle ja reunoille. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, että uuni lämpenee.
  3. Esipaista pohjaa 175 asteessa noin 15 minuuttia.
  4. Pilko omenat pienehköiksi paloiksi ja pyöräytä ne marmeladissa.
  5. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  6. Vaahdota munat ja sokeri. Sekoita joukkoon rahka ja kuivat aineet.
  7. Ripottele pohjan päälle omenapalat ja kaada päälle täyte.
  8. Paista piirakkaa 50-60 minuuttia.
  9. Jäähdytä hyvin.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti