Gluteeniton lohi-juustokakku

Yli 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton lohi-juustokakku
Gluteeniton lohi-juustokakku

Ainekset:

Pohja:

Täyte:

2liivatelehteä
1 rklsitruunamehua
300 glaktoositonta tuorejuustoa
300 glaktoositonta smetanaa
1 rklpiparjuuritahnaa
1/2 tlmustapippurirouhetta
1/2punasipuli
1/2 dlruohosipulisilppua
1/2 dltillisilppua
ripaussokeria ja suolaa
300 gkylmäsavulohta

Ohje:

  1. Hienonna pohjaa varten leipäpalat monitoimikoneessa. (Leivistä ei tarvitse leikata reunoja pois).
  2. Sekoita käsin joukkoon Sunnuntai Juokseva ja vesi.
  3. Pingota halkaisijaltaan 22-24 sentin irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi ja kiristä reunus pohjan ympärille.
  4. Painele leipäseos vuoan pohjalle. Valmista täyte.
  5. Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
  6. Sekoita tuorejuusto, smetana ja mausteet.
  7. Lisää joukkoon silputtu punasipuli, ruohosipuli ja tillisilppu sekä suikaloitu kylmäsavulohi.
  8. Kuumenna sitruunamehu ja liuota siihen kuiviksi puristetut liivatelehdet.
  9. Lisää seokseen liivate ohuena nauhana samalla sekoittaen.
  10. Kaada seos vuokaan ja tasoita pinta.
  11. Peitä vuoka ja anna hyytyä mieluiten seuraavaan päivään.
  12. Irrota torttu vuoasta, nosta tarjoiluastiaan ja koristele.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti