Gluteeniton kirsikka-mantelipulla

Yli 60 min
(15 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton kirsikka-mantelipulla
Gluteeniton kirsikka-mantelipulla

Ainekset:

2 1/2 dlmaitoa
1muna
1 dlsokeria
1 rklkardemummaa
1/2 tlsuolaa
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
4 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta

Voiteluun:

munaa

Pinnalle:

säilykekirsikoita, mantelirouhetta

Ohje:

  1. Lämmitä maito 42 asteiseksi (reilusti kädenlämpöiseksi).
  2. Lisää maitoon muna, sokeri, kardemumma, suola, pehmeä margariini. Sekoita kuivahiiva jauhoseokseen ja lisää taikinanesteeseen. Sekoita taikina puuhaarukalla tasaiseksi.
  3. Kaada taikina voideltuun, suorakaiteen muotoiseen (noin 30 x 20 cm) uunivuokaan. Levitä taikina tasaiseksi jauhotetun käden avulla tai lastalla.
  4. Anna kohota liinan alla lämpimässä ja vedottomassa paikassa noin 30 minuuttia.
  5. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  6. Voitele leivonnainen munalla ja jaa taikinapyörällä neliöiksi. Paina jokaisen neliön keskelle kirsikan puolikas. Koristele mantelirouheella.
  7. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti