Gluteeniton kinkkuvoileipäkakku

(6-8:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 4 kertaa
Gluteeniton kinkkuvoileipäkakku
Gluteeniton kinkkuvoileipäkakku

Ainekset:

Kostutus:

1 1/2 dlmaitoa

Täyte:

300 gsavupalvikinkkua
200 gmaustamatonta tuorejuustoa
1/2punainen paprika
5 gruohosipulia
1 tlDijon sinappia
2 rklkurkkusalaattia
1-1 1/2 tlpiparjuuritahnaa
1/2 tlsuolaa
mustapippuria, sokeria

Kuorrutus:

200 gsmetanaa
70 gmaustamatonta tuorejuustoa

Ohje:

  1. Vuoraa vuoka (22 cm) kelmulla, niin että kelmu jää reilusti reunojen yli.
  2. Leikkaa leivistä reunat pois.
  3. Vuoraa vuoan pohja kokonaan leipäpaloilla ja kostuta maidolla noin 3/4 dl.
  4. Valmista täyte: Jauha kinkku ja tuorejuusto hienoksi massaksi sauvasekoittimella tai yleiskoneella.
  5. Siirrä massa toiseen astiaan. Sekoita joukkoon paprikakuutiot, hienonnettu ruohosipuli, sinappi, kurkkusalaatti, piparjuuritahna ja mausteet. Sekoita hyvin ja tarkista maku.
  6. Levitä täyte kostutettujen leipäpalojen päälle.
  7. Laita päälle toinen leipäkerros ja kostuta lopulla maidolla.
  8. Peittele hyvin kelmulla ja anna vetäytyä kylmässä seuraavaan päivään.
  9. Poista kakun päältä kelmu.
  10. Vaahdota smetana ja tuorejuusto. Levitä kuorrutus kakun päälle ja sivuille.
  11.  Koristele haluamallasi tavalla.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti