Gluteeniton kauracashew-toscapiirakka

Alle 60 min
(12-16 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Gluteeniton kauracashew-toscapiirakka
Gluteeniton kauracashew-toscapiirakka

Ainekset:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 tlleivinjauhetta
2munaa
1 1/2 dlsokeria
1/2 dlkermaa

Kuorrutus:

2 dlcashewpähkinöitä
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
2 1/2 rklProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
1 dlkermaa

Ohje:

 

  1. Laita leivinpaperi irtopohjavuoan (noin 22 cm) pohjalle. Rasvaa ja jauhota vuoka. Voit käyttää jauhotuksessa esimerkiksi Provenan Isoja Kaurahiutaleita tai gluteenittomia korppujauhoja. 
  2. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  3. Sulata margariini.
  4. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe.
  5. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jauhoseos, sekoita varovasti. Lisää joukkoon margariini ja lopuksi kerma.
  6. Kaada taikina vuokaan ja paista kakkua uunin alaosassa noin 20-25 minuuttia.
  7. Valmista kuorrutus. Voit halutessasi puolittaa pähkinät. Sekoita kaikki ainekset paitsi pähkinät kattilassa. Kuumenna varovasti koko ajan sekoittaen, kunnes seos sakenee. Lisää pähkinät.
  8. Ota kakku pois uunista ja laita nosta uunin lämpötilaa 220 asteeseen.
  9. Levitä kuorrutus kakun päälle ja paista kakkua uunin keskitasolla vielä noin 10 minuuttia tai kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti