Gluteeniton kaura-tattarireikäleipä

Yli 60 min
(1 leipä)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton kaura-tattarireikäleipä
Gluteeniton kaura-tattarireikäleipä

Ainekset:

2 1/2 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
1 psSunnuntai Kuivahiivaa
2 dltattarijauhoja
3/4 dlperunahiutaleita
1 rklhamppurouhetta
1 rklpsylliumia
1 1/2 tlsuolaa
1/2 dlhampunsiemeniä
1/2 lvettä
1 1/2 rkltummaa siirappia

Ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  2. Lämmitä vesi 42 asteiseksi.
  3. Sekoita siirappi veteen. Lisää muut aineet ja vaivaa vähintään 10 minuuttia.
  4. Nosta taikina jauhotetuin käsin leivinpaperin päälle uunipellille.
  5. Muotoile taikinasta pyöreä leipä ja pistele haarukalla. Pyöräytä lasilla leivän keskelle reikä ja ripottele pinnalle kaurajauhoja. Peitä leipä liinalla ja kohota lämpimässä paikassa noin 35 minuuttia.
  6. Paista 175 asteisessa uunissa noin 1-1/2 tuntia. Jäähdytä hyvin ennen leikkaamista.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti