Gluteeniton kääretorttu

Alle 30 min
(20 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 3 kertaa
Gluteeniton kääretorttu
Gluteeniton kääretorttu

Ainekset:

4munaa
2 dlsokeria
2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 1/2 tlleivinjauhetta

Täyte:

2 dlmansikkahilloa

Ohje:

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää ne siivilän läpi munavaahtoon. Sekoita tasaiseksi. Paista uunin keskitasossa noin 8 minuuttia.
  2. Kumoa levy sokeroidun voipaperin tai leivinpaperin päälle ja irrota pohjapaperi varovasti.
  3. Levitä torttupohjalle  mansikkahillo. Kääri levy voipaperia apuna käyttäen rullaksi.
    VINKKI: TÄYTEKAKKUPOHJA onnistuu samasta kääretorttutaikinasta. Kaada taikina voideltuun, gluteenittomalla jauhoseoksella tai mantelijauheella leivitettyyn 2 l:n kakkuvuokaan. Paista 175 asteessa uunin alatasossa noin 40 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

12.06.2017 13:19

Towelin

Perunajauho ajaa saman asian kääretortussa kuin gluteiiniton jauho, jossa on paljon lisäaineita. Se vain jää vaaleammaksi. Jos haluaa, väriä voi vahvistaa kaakaojauheella. Perunajauhon määrää en nyt muista ulkoa.