Gluteeniton juustokakku

Yli 60 min
(12:lle)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 13 kertaa
Gluteeniton juustokakku
Gluteeniton juustokakku

Ainekset:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
1 dlsokeria
1muna
2 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 1/2 tlleivinjauhetta

Täyte:

400 gmaustamatonta tuorejuustoa
50 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 dlkermaa
1 1/2 dlsokeria
1 tlvaniliinisokeria
2 rklsitruunamehua
1 rklmaissitärkkelystä
3munaa

Vuoan voiteluun:

Vuoan jauhotukseen:

Ohje:

1.  Voitele ja jauhota irtopohjaisen (halkaisija 20-22 cm) pyöreän vuoan reunat. Leikkaa leivinpaperista vuoan pohjan kokoinen pala ja vuoraa sillä vuoan pohja.

2. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri. Lisää muna hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Laita vuoka kylmään täytteen teon ajaksi.

3. Sekoita täytteen ainekset keskenään. Kaada täyte pohjan päälle.

4. Paista kakku 175 asteisen uunin alatasossa  50-60 minuuttia.

5. Anna kakun jäähtyä vuoassaan mielellään seuraavaan päivään. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja koristele se halutessasi tuoreilla marjoilla tai hedelmillä. Juustokakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

05.08.2014 15:28

Huushollerska

Olen tehnyt tätä juustokakkua, ja hyvää on ollut! Eri jauhot ja (Philadelph.)juustokin käy, kuin reseptissä, kun sattui kaapista löytymään, mutta muuten mittasuhteet ja sitruunan ja vaniljasokerin osuus on tosi tärkeä. Keksimuruja en viitsisi laittaakaan kun tämä on tosi maukas pohja. Kiittäen/ nimim.Huushollerska