Gluteeniton juusto-lohikakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 2 kertaa
Gluteeniton juusto-lohikakku
Gluteeniton juusto-lohikakku

Ainekset:

Pohja:

200 gSunnuntai Leivontamargariinia
3 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 1/2 dljuustoraastetta
1 dlkylmää vettä

Täyte:

150 gkylmäsavustettua lohta
200 gkatkarapuja
1 dlhienonnettua tilliä
400 gruohosipulilla maustettua tuorejuustoa
1 rklsitruunamehua
1 tlmustapippuria

Koristeeksi:

100 gkylmäsavulohiviipaleita
mätiä, tilliä

Ohje:

  1. Mittaa kulhoon huoneenlämpöinen margariini, juustoraaste ja jauhot. Nypi ryynimäiseksi. Lisää vesi ja vaivaa taikina tasaiseksi. Anna kovettua jääkaapissa noin ½ tuntia.
  2. Jaa taikina kolmeen yhtä suureen osaan ja taputtele taikinapalat pyöreiksi levyiksi (halkaisija noin 20 cm). Paista 225 asteissa uunissa 8-10 minuuttia. Anna jäähtyä.
  3. Kuutio kylmäsavulohi. Hienonna katkaravut ja tilli. Sekoita täytteen aineet keskenään.
  4. Levitä täytettä jäähtyneiden pohjien väliin. Anna vetäytyä kylmässä muutama tunti.
  5. Koristele lohiviipaleilla, mädillä tai katkaravuilla ja tillillä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti