Gluteeniton halloween täytekakku

Yli 60 min
(10-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 3, arvioitu 1 kertaa
Gluteeniton halloween täytekakku
Gluteeniton halloween täytekakku

Ainekset:

Suklaakakkupohja:

1 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1 1/2 tlleivinjauhetta
100 gtummaa suklaata (laktoositon)
100 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
3munaa
1 dlfariinisokeria
1/2 dlmaitoa (laktoositon)

Täyte:

4 dlvispikermaa (laktoositon)
250 gmascarponea (laktoositon)
2 rklsokeria
elintarvikeväriä
230 gaprikoosimarmeladia

Lisäksi:

koristesilmiä, gluteenittomia strösseleitä -ja makeisia, marenkeja

Ohje:

  1. Voitele ja korppujauhota (gluteenittomia) pyöreä (20 cm) kakkuvuoka.
  2. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskenään.
  3. Sulata suklaa ja margariini mikrossa täydellä teholla välillä sekoittaen.
  4. Vaahdota munat ja fariinisokeri paksuksi vaahdoksi.
  5. Lisää vaahtoon suklaa-margariinisula hyvin sekoittaen. 
  6. Lisää joukkoon kahdessa osassa vuorotellen jauhot sekä maito.
  7. Kaada taikina vuokaan ja paista 175 asteessa uunin alatasolla noin 35 minuuttia.
  8. Kumoa ja jäähdytä kakkupohja hyvin ennen leikkaamista. 
  9. Leikkaa kakkupohja kolmeen osaan.
  10. Valmista täyte vaahdottamalla kerma, tuorejuusto ja sokeri keskenään. Jaa täyte kahteen osaan ja värjää elintarvikevärillä.
  11. Levitä pohjan päälle marmeladi ja puolet täytteestä. teen toinen kerros samoin.
  12. Paina päälikansi tiiviisti täytteen päälle ja siisti kakun reunat. Anna kakun vetäytyä kylmässä muutama tunti.
  13. Koristele ja nauti Halloweenista!

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti