Gluteeniton focaccia

Yli 60 min
1 leipä
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton focaccia
Gluteeniton focaccia

Ainekset:

21/2 dlvettä
1/2 psSunnuntai Kuivahiivaa
1tlpsylliumia
1 rklöljyä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlsokeria
1 dlSunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
2 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta

Mausteöljy:

1 1/2 rklöljyä
rosmariinia
1 tlsitruunamehua
2valkosipulinkynttä
sormisuolaa

Ohje:

  1. Sekoita kuivahiiva ja psyllium kädenlämpöiseen (42 asteisen) veden joukkoon. Anna turvota 10 minuuttia.
  2. Lisää öljy, suola ja sokeri. Lisää jauhot vähitellen. Vaivaa taikinaa 6-8 minuuttia joko sähkövatkaimella tai yleiskoneessa.
  3. Levitä taikina öljyllä voideltuun uunivuokaan (20*25 cm) ja anna kohota lämpimässä paikassa noin 25 minuuttia.
  4. Valmista sillä aikaa mausteöljy. Kuori ja viipaloi valkosipulin kynnet ja sekoita kaikki aineet keskenään.
  5. Painele kohonneeseen leipää kuoppia sormin.
  6. Voitele leipä mausteöljyllä ja ripottele päälle sormisuolaa.
  7. Paista 225 asteessa 20 minuuttia.
  8. Voitele leipä kuumana mausteöljyllä.
  9. Nauti lämpimänä.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti