Gluteeniton fetapestopizza

Alle 60 min
(1 kpl)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 10 kertaa
Gluteeniton fetapestopizza
Gluteeniton fetapestopizza

Ainekset:

Pizzapohja:

Täyte:

1 dlpestokastiketta
100 gjuustoraastetta
1/2sipuli
10kirsikkatomaattia
100 gfetajuustoa
12 kplmustia kivettömiä oliiveja
1/2 dlcashewpähkinöitä

Ohje:

  1. Sekoita reilusti kädenlämpöiseen (42 astetta) veteen öljy. Vispilöi nesteeseen pieneen jauhomäärään sekoitettu kuivahiiva.  Sekoita loput jauhot taikinaan ja sekoita tasaiseksi. Taikina jää normaalia pizzataikinaa löysemmäksi.
  2. Anna kohota liinan alla noin 20 minuuttia.
  3. Suikaloi sipuli ja puolita tomaatit.
  4.  Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
  5. Kaada taikina jauhotetun leivinpaperin päälle ja painele jauhojen avulla ohueksi pohjaksi.
  6. Levitä päälle pestokastike ja juustoraaste. Ripottele päälle sipulisuikaleet, fetakuutiot, tomaatit ja oliivit.
  7. Paista uunin keskitasolla noin 12 minuuttia. Lisää pizzan päälle cashewpähkinät ja jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti