Gluteeniton fenkolipiirakka

Alle 60 min
(8-12 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 0, arvioitu 0 kertaa
Gluteeniton fenkolipiirakka
Gluteeniton fenkolipiirakka

Ainekset:

Pohja:

100 gSunnuntai Leivontamargariinia
3 1/2 dlProvena Gluteenitonta Täysjyväkaurajauhoa
1 dljuustoraastetta
1 dlkylmää vettä

Täyte:

450 g (kp 350g)fenkolia
1sipuli
2valkosipulinkynttä
1 1/2 rklhunajaa
1 rklsilputtua tuoretta rosmariinia
200 gkermaviiliä
2munaa
100 graejuustoa
1/2 tlsuolaa
1/4 tlvalkopippuria
100 gpuolitettuja kirsikkatomaatteja

Ohje:

  1. Nypi pehmeä margariini, jauhot ja juustoraaste murumaiseksi seokseksi. Lisää vesi ja sekoita taikina tasaiseksi. Taputtele taikina jauhotetuin käsin voidellun pyöreän (noin 28 cm) pohjalle ja reunoille. Pistele haarukalla
  2. Esipaista pohjaa 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla 10 minuuttia.
  3. Pese ja viipaloi fenkolit ohuiksi viipaleiksi (myös varret).
  4. Kuori ja viipaloi sipulit ohuiksi viipaleiksi.
  5. Kuullota fenkoleita ja sipuleita öljyssä paistinpannulla ensin kovemmalla lämmöllä ja hauduta sitten noin 10 minuuttia keskilämmöllä välillä sekoitellen, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Mausta hunajalla, suolalla ja rosmariinilla. Tarkista maku.
  6. Kaada täyte pohjan päälle.
  7. Sekoita kermaviilin joukkoon munat, raejuusto ja mausteet.
  8. Kaada seos täytteen päälle.
  9. Levitä päälle puolitetut kirsikkatomaatit.
  10. Paista 200-asteisen kiertoilmauunin alatasolla noin 25 minuuttia.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti