Gluteeniton banaanikakku

Yli 60 min
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 10 kertaa
Gluteeniton banaanikakku
Gluteeniton banaanikakku

Ainekset:

3munaa
2 dlruokosokeria
175 gSunnuntai Laktoositonta Leivontamargariinia
1 1/2 dllaktoositonta turkkilaista jogurttia
2banaania
3 dlSunnuntai Gluteeniton Jauhoseosta
1 dlSunnuntai Tumma Gluteeniton Jauhoseosta
1/2 dlmantelijauhetta
1 tlruokasoodaa
1 tlleivinjauhetta
1 tlkanelia
1 tlkardemummaa
1/2 tlsuolaa

Ohje:

  1. Voitele kakkuvuoka Sunnuntai margariinilla ja sirottele vuokaan mantelijauhetta.
  2. Sekoita keskenään jauhot, mantelijauhe, mausteet, leivinjauhe, ruokasooda ja suola.
  3. Yhdistä banaanit ja jogurtti ja soseuta tasaiseksi.
  4. Vaahdota kananmunat ja sokeri.
  5. Lisää joukkoon margariinisula ja sekoita.
  6. Lisää joukkoon banaani-jogurttiseos sekä jauhot ja sekoita nopeasti yhteen.
  7. Paista 175-asteessa noin 50 minuuttia. 
  8. Anna kakun jäähtyä hetken aikaa ennen kumoamista.

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti

16.06.2016 15:17

Ansku

Hei Ohjeesta puuttuu tarveaineluettelo.