Gluteeniton banaani-suklaakakku

Yli 60 min
(Noin 15 palaa)
Arvostele:
Keskiarvo 4, arvioitu 11 kertaa
Gluteeniton banaani-suklaakakku
Gluteeniton banaani-suklaakakku

Ainekset:

2banaania
100 gtummaa suklaata
2 1/2 dlProvena Gluteeniton Kaurainen Leivontajauhoa
1/2 dlmantelijauhetta
1 tlsoodaa
1/2 tlleivinjauhetta
100 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 1/2 dlsokeria
2munaa
1 dlkermaviiliä

Kuorrutus:

75 gtummaa suklaata
25 gSunnuntai Leivontamargariinia
2 rklkermaa

Ohje:

 

  1. Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
  2. Kuori ja soseuta banaanit joko sauvasekoittimella tai haarukalla.
  3. Rouhi suklaa veitsellä isoiksi paloiksi.
  4. Yhdistä kuivat aineet keskenään.
  5. Vaahdota pehmeä margariini ja sokeri.
  6. Lisää joukkoon munat yksitellen.
  7. Lisää joukkoon banaanisose ja kermaviili, sekoita hyvin.
  8. Lisää kuivat aineet ja suklaapalat.
  9. Kaada taikina voideltuun noin 1,5 litran vetoiseen suorakaiteen muotoiseen vuokaan.
  10. Paista uunin keskitasolla noin 45 minuuttia.
  11. Anna kakun jäähtyä ennen kuorruttamista.

Kuorrutus:

  1. Sulata mikrossa tai kattilassa kaikki kuorrutuksen aineet.
  2. Levitä kuorrutus kakun päälle. 
  3. Koristele haluamallasi tavalla.
  4. Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

 

Kokeile myös näitä

Reseptissä käytetyt tuotteemme

Kommentit:

Lisää kommenttisi
Lisää kommenttisi

Nimimerkki
Viesti